7 september: Het ComputerCafé: Een nieuw seizoen gaat weer van start, nieuwe ronden, nieuwe kansen…

13:30
Leuk u allen weer te zien na deze geweldige zomer, de koffie staat klaar en we gaan weer digitaal aan de slag.

13:30 – 15:00
Nu de meeste vakanties weer voorbij zijn, zijn we uiteraard erg benieuwd hoe het er nu voor staat, voordat we de herfst weer in duiken. We hebben nogal wat onderwerpen laten zien vorig seizoen en willen deze nog even doornemen en eventuele vragen hierover beantwoorden.

15:00 – 15:15
De gekozen versnaperingen blijven verrassend hopen we, in ieder geval is er weer genoeg koffie en thee gedurende een korte pauze.

15:15 – ?
Grote bestanden verzenden via het standaard e-mailprogramma is lastig. Vakantiefoto’s, muziek en filmpjes, de maximale grootte via de mail is maar 15 mb. Dit kan anders en heel gemakkelijk zelfs met een leuke gratis online oplossing, WeTransfer willen we u laten zien. Hoe eenvoudig dit werkt in de praktijk.

Tot donderdag weer, uurtje of half 2.

Eén antwoord op “7 september: Het ComputerCafé: Een nieuw seizoen gaat weer van start, nieuwe ronden, nieuwe kansen…”