2 februari: Windows 10 is aan de beurt deze keer . .

13:30
Leuk dat u er weer bent, we zitten weer vol plannen en krijgen nog bezoek van de voorzitster van de Vergulde Baars ook deze middag.

13:30 – 15:00
Windows 10 is al weer een tijdje op de markt en draait stabiel, toch lopen mensen regelmatig tegen probleempjes aan omdat deze versie heel anders lijkt dan de vorige Windows pakketten.
Heel veel anders nu ook weer niet in de kern, alleen staan enkele toepassingen op een totaal andere plaats en zijn soms nauwelijks terug te vinden.
We willen u dus deze keer een soort rondleiding aanbieden, zodat u er thuis iets gemakkelijker mee uit de voeten kunt.

15:00 – 15:15
Een korte onderbreking gaan we houden, koffie en thee is weer volop aanwezig, met ja, u leest het goed drie verschillende soorten koeken…. dacht doe eens gek . .

15:15 – ?
Soms zijn bestanden te groot om per email te verzenden, maximaal vaak 15 Mb, toch bestaat er een mogelijkheid de wat grotere bestanden ook te verzenden, gaan we laten zien.
We willen onze website nog eens doornemen, hier kunt u veel gemak van hebben, bijvoorbeeld open vragen stellen hierop over van alles en nog wat en berichten achter laten.

Als laatste maken we weer tijd voor alle andere vragen die er zoal spelen.

PS. Wilt u er voor zorgen dat u uw eigen email-adres bij u heeft ? tot straks 🙂

3 antwoorden naar “2 februari: Windows 10 is aan de beurt deze keer . .”

  1. al zeer een leuke les, zel een leuke vernieuzde zebsite 🙂

    Ok flauw weet het, maar ziet er verfrissend uit de nieuwe layout, dank je Gerard en groetjes allen en het was weer gezellig