We zijn thuis van de vakantie en de accu is weer opgeladen…

13:30 – 14:30   De tijd vliegt, zo maak je je op voor de vakantie en zo ben je weer thuis, met hopelijk een hoop beelden, zowel in het achterhoofd als op “beeld” in de vorm van foto’s of video’s. Deze keer willen we u laten zien, hoe u deze digitale beelden op een simpele manier van de camera op de PC krijgt om deze later op het gemakje terug te kunnen zien.

14:30 – 14:45  Na zo’n uurtje aan de slag geweest te zijn met dit onderwerp, is de koffie en thee niet te weerstaan natuurlijk, we nemen een korte pauze en praten onder het genot van een verrassende versnapering even bij, het blijft een café.

14:45 – ?          Verder met de beelden, wie weet gaan we ze nog bewerken … of zelfs videopresentaties maken, we zien het wel, beetje koffiedik kijken dus en hopelijk blijft er nog wat tijd over om andere algemene vragen te kunnen beantwoorden. Tot donderdag uurtje of half 2 in de Vergulde Baars, op naar een ontspannen leerzaam middagje.