2 juni: Op reis met het computercafé !

Het Computercafé: We gaan op reis deze keer, altijd een leuke periode de zomer…

13:30 – 14:30
Waarschijnlijk heeft iedereen wel vakantiegedachten, wij ook en dat gaan we ook zeker doen. Voorlopig is dit het laatste ComputerCafé voor de zomerstop dus hebben we bedacht u wat technische mogelijkheden te laten zien waar u daadwerkelijk heel veel gemak van kunt hebben.Met de hedendaagse snufjes, Gps-satellieten, smartphones en de laptop gaan we “routeplannen” onder andere, de Grote Bosatlas kunt u gerust thuislaten.

14:30 – 14:45
Reizen maakt nu eenmaal dorstig, koffie, thee en de heerlijke koeken verschijnen weer ten tonele een korte pauze dus.

14:45 – ?
Denk dat we donderdag genoeg hebben te doen en te laten zien en dat iedereen gemak kan hebben van de door ons getoonde digitale tooltjes. Alle andere vragen zullen we ook proberen te behandelen of u proberen op weg te helpen naar een oplossing.